Меню
Количка

ДЕТОКС НА ДИХАТЕЛНАТА СИСТЕМА

Кислородът във въздуха намалява сериозно поради нарастващото замърсяване, както и от унищожаването на горите и други негови естествени производители.

При анализа на кислородното съдържание в стари ледникови сърцевини от Антарктида, учените установиха, че в миналото земната атмосфера е съдържала между 38 и 44% кислород. Днес неговото ниво е под 20%.

Доказани са белодробни изменения при деца, растящи в градска среда с 16% кислород, а 6% кислородно съдържание предизвиква асфикция (задушаване) и смърт. Човешкият организъм, който е създаден и пригоден за други условия, функционира далеч по-неефективно именно поради кислородния дефицит. Хроничната кислородна недостатъчност на клетъчно ниво води до натрупване на токсини и метаболитни отрови в нашите системи, които създават благоприятни условия за нарастването броя на бактерии, вируси и всякакви патогени и довеждат в крайна сметка до сериозни заболявания. Експертите заключават, че именно липсата на кислород в клетките и тъканите е свързана пряко или косвено с голяма част от заболяванията.

Един от главните проблеми на големите градове е замърсеният въздух и фините прахови частици. Според изследване на Световната Здравна Организация България е на едно от челните места по смъртност от глава на населението причинени заради мръсният въздух. За съжаление все по-често чуваме по новините за поредното измерване на фини прахови частици, които са в пъти над нормите.

В САЩ и Канада има множество разработки на натурални продукти, които спомагат изчистването и подобряването на функциите на белите дробове.

OxxyUp има удоволствието да представи за първи път на българският пазар  OxxyUp Herbs. Това е една уникална кислородна добавка с добавена формула от натурални билкови екстракти и етерични масла, които действат благоприятно на дихателната система и оказват детоксикиращо действие на белите дробове.

Съставки:

  • Риган -  множество детоксикиращи свойства, натурален антибиотик, може да намали симптомите на астма. Активните съставки в ригана, (карвакол, тимол, кариофилен и др.) неутрализират свободните радикали и вредното им действие. Карваколът и тимолът са и с клинично доказано антибактериално действие. Естествените противовъзпалителни съединения в розмарина, го превръщат в едно от най-добрите природни средства, използвани за облекчаване симптомите на грип или обикновена настинка.

Розмариновата киселина в него намалява натрупването на течности и дори подуването по време на алергичен пристъп, което я прави напълно естествено съединение, намаляващо хистамина. Тя може да помогне за намаляване на назалната конгестия, като успокоява излишната продукция на лигавицата и да облекчи кихането, свързано с алергията.

  • Евкалипт - съдържа съединения, които подпомагат функциите на белите дробове
  • Мента - успокояващите свойства на мента подпомагат здравето на дихателните органиЗа детокцикация на дихателната система препоръчваме ОxxyUp Herbs:

  • 6 вдишвания 3 пъти на ден

ВНИМАНИЕ:

Тези продукти  не са лекарствено средство! Не се препоръчва за употреба при бременност и кърмене. Не се препоръчва за употреба от хора с алергии към етерични масла.